På grund af corona-situationen er det desværre ikke muligt at holde mindesamvær i kirkens lokaler.

Det er muligt at låne et af kirkens lokaler til begravelseskaffe efter bisættelse eller begravelse fra Islev Kirke efter følgende retningslinjer. Selvfølgelig under forudsætning af, at lokalet ikke allerede er optaget af kirkens egne arrangementer.

Vi kan huse følger på max. 60 personer og har 2 priskategorier:

1) Kr. 60 pr. person for:

Opdækning med servietter, lys, blomster, vand, kaffe, te, fløde, sukker, anretning af kringle eller bolle med smør samt afrydning og opvask.

2) Kr. 70 pr. person for:

Samme som ovenfor nævnt, dog inkluderer det både kringle og bolle med smør.

Disse priser er gældende fra 1. december 2018

Ønskes øl/vand medbringes dette for egen regning.

Lokalet er til rådighed i 2 timer fra bisættelseshandlingen er slut i kirken eller fra det tidspunkt begravelsesfølget er kommet tilbage fra kirkegården.

Kontakt kordegn Eva Andersen vedr. bestilling af arrangement, tlf. 44 94 64 29, lokal 1.