Konfirmationstilmelding

Udgivelsesdato Udgivet onsdag d. 2. juni 2021, kl. 00:00
Konfirmationstilmelding

Konfirmation i Islev Kirke foråret 2022

Hvem kan blive konfirmeret ?

Alle elever på 8.klassetrin, der bor i Islev sogn ( eller går på Tinderhøj eller Islev skole) kan blive konfirmeret i Islev kirke i 2022. Dåben er en forudsætning for konfirmationen, og hvis eleven ikke er døbt kan dåben finde sted i løbet af forberedelsestiden efter aftale med den pågældende præst.

Konfirmanderne forberedes klassevis og konfirmeres klassevis.

Konfirmations datoer

Tinderhøj skoles elever konfirmeres Store Bededag d.13 maj 2022 af Anne Fuglsang Fortuna (anfd@km.dk)

Islev skoles elever konfirmeres lørdag d.21 maj 2022 af Lotte Uglebjerg Høck (Luh@km.dk)

Privatskole elever, der bor i Islev sogn, konfirmeres Kristi Himmelfartsdag d.26 maj af Niels Jørgen Østergaard (Njoe@km.dk)

Tidspunkt på dagen for konfirmationen fastlægges først, når antallet af hold og konfirmander pr hold er opgjort.

Konfirmandforberedelsen

Konfirmandforberedelsen foregår i kirkens lokaler og begynder i løbet af august og begyndelsen af september og løber frem til selve konfirmationsdagen. Forberedelsen ligger almindeligvis sidst på eftermiddagen, men kan også omfatte enkelte lørdage, aftener eller hele projektdage. Spørgsmål vedrørende de enkelte hold kan rettes til den pågældende præst.

Efter tilmeldingsfristens udløb vil alle tilmeldte konfirmander modtage direkte besked fra præsten om mødetider og datoer for forberedelsen. Mødeplan vil desuden blive offentliggjort på Islev kirkes hjemmeside.

Tilmelding til konfirmation i 2022 – sidste frist er d.1/8 2021.

Klik her for at tilmelde dit barn til konfirmationsforberedelse og konfirmation med NemID

Ved fælles forældremyndighed skal begge forældre give samtykke til tilmeldingen. Hvis dit barn    er døbt i udlandet eller et andet kristent trossamfund, skal du bruge en kopi af dåbsattesten.

Hvis du har brug for at tilmelde dit barn senere eller har brug for hjælp til tilmeldingen er du velkommen til at kontakte kirkekontoret ( tirsdag-fredag kl.10-13 tlf. 4494 6429, lokal 1)

VIGTIGT: i kommentarfeltet bedes du angive dit barns skole og klasse (efter sommerferien) , samt konfirmandens mobiltlf nr, og om der skal tages særlige hensyn til dit barn.