Dato Onsdag d. 30. juni 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30
Sted Islev Kirke

Foredrag ved forsker og naturvejleder Simon Høegmark

Der er blevet gået rigtigt mange ture under corona, og der er fra mange sider fokus på naturen som et af de stærkeste redskaber, vi har imod stress og stressrelaterede sygdomme. Hør mere om begrebet ’woodcraft’ og hvordan æstetisk sansning af naturen kan bruges til at få os til at føle os både mere trygge og blive mere innovative og kreative.

Foredraget er en del af Islev Kirkes Sommerhøjskole:

Forfriskning i pausen koster 25 kr,
der går til Islev menighedsplejes julehjælp.

Der kan bestilles kirkebil ved henvendelse til kirkekontoret.
Alle er velkomne – ingen tilmelding!