Dato Onsdag d. 7. juli 2021, Kl. 19:30 til kl. 21:30

Foredrag ved gartner og tagfarmgrundlægger Livia Urban Swart Haaland

Storbyerne får flere og flere altaner og tagterraser, og der bliver dyrket planter og afgrøder i stor stil. Grundlæggeren af Danmarks første tagfarm ØsterGro og gartner Livia Urban Swart Haaland har fingrene helt nede i bymulden og kommer og fortæller om bylandbrugets rolle i byen og hvordan livet ser ud fra toppen af en tagfarm.

Foredraget er en del af Islev Kirkes Sommerhøjskole:

Forfriskning i pausen koster 25 kr,  der går til Islev menighedsplejes julehjælp.   Der kan bestilles kirkebil ved henvendelse til kirkekontoret.  Alle er velkomne – ingen tilmelding!