Mødeplaner - Tinderhøj Skole

Tinderhøj Skole.
Konfirmandtimer foråret 2021:

Konfirmand forberedelse/Tinderhøj skole foråret 2021:

Under de gældende restriktioner (fra d.3/1- d.7/2 2021) er der ingen forberedelse i kirkens lokaler med fysisk fremmøde.

Konfirmander og forældre modtager ugentlige mails med status på situationen, samt opgaver, der kan bestå i læsning og besvarelse af opgaver, og i andre former for øvelser, som konfirmanden kan udføre hjemme.

Alle – både konfirmander og forældre – er velkomne til at kontakte mig via mail eller telefon, ligesom jeg vil ringe konfirmanderne op og tale med hver enkelt undervejs.

Gudstjenester gennemføres hver søndag kl.10-10.30 uden salmesang og altergang. Der kan være 50 deltagere pr gudstjeneste, når vi bruger salen – og konfirmanderne bedes deltage i nogle af disse gudstjenester.

Der er ikke udleveret mødekort efter jul/nytår.

Fra søndag d.24/1 bedes konfirmanderne hente deres Bibel og mappe i kirken – enten efter søndags gudstjenesten eller mellem kl.10-13 tirsdag-fredag, hvor der kan ringes op, så de kan blive lukket ind. Tlf.nr står på kirkedøren.

Vi skulle her i foråret have deltaget i et forløb på Heerup Museum, den landsdækkende sogneindsamling (Folkekirkens nødhjælp) med forudgående besøg af Tagdel#karavanen. Der var planlagt et forældremøde til d.10/2.

Alt dette er indtil videre stillet i bero og vi afventer nye udmeldinger og forsøger at gennemføre det vi kan enten virtuelt eller på anden vis.

Udmelding vedrørende selve konfirmationen kommer sidst i uge 5 i en mail direkte til forældrene.

Når der igen bliver åbnet for fysisk fremmøde fortsætter forberedelsen i Kirken torsdage fra kl.14.15-15.45 ( bortset fra uge 11,12 og 13). Generalprøve til selve konfirmationen forventes afholdt onsdag d.21 april kl.15-16.30. Information vedrørende selve konfirmationen vil komme pr mail til alle forældre, når situationen er afklaret.

Anne Fuglsang Fortuna, tlf.3670 6118 eller anfd@km.dk